WebShop Tervezés/ Tanácsadás/ Betanitás

+40740.765.100

Érvek az Ldesign mellett

Az Ön igényei alapján felépített optimális webáruház
A több, mint 180 elérhető kiegészítő közül igényei szerint építkezhet, nem kell nagyobb csomagra váltania, magasabb havi díjakat fizetnie csak azért, mert valamely funkcióval bővítené a webshopját – sőt, nálunk a kiegészítők bérlés esetén nem emelik a bérleti díjat! A Shopmasters Önnek nagyon jó ár/érték arányt, szabadságot és költséghatékonyságot jelent, ami már rövid távon megtérül!

Rekord gyorsan elkészülő egyedi és profi webáruház
Máshokhoz viszonyítva rekord gyorsasággal és rekord alacsony áron kínálunk teljeskörű, minőségi és egyedi webáruház-készítés szolgáltatást!

180+ rendelkezésre álló funkció
Nem csak az elérhető funkciók száma rendkívül magas, de hatékonyan és gyorsan tudunk Megrendelőink felmerülő igényeire is megoldást találni! Az elérhető funkciók száma a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően rendszeresen bővül!

Ön megrendeli, mi elkészítjük – nem “szereld-magad” csomag!
Nálunk nem egy sablon webáruházat kap, amit aztán Önnek kell beállítgatnia, hanem valódi kulcsrakész rendszert adunk át. A webshopot Önnel egyeztetve szakembereink építik fel, nem kell szemináriumokra járnia, hogy megtanulja kezelni a shopot. Az Ön feladata csupán a vállalkozására vonatkozó információk és termékadatok feltöltése és indulhat is a kereskedés!

100% keresőbarát webáruház
Az átadott webáruházak 100% keresőbarát kivitelűek, a mindenkori, aktuális követelményeknek megfelelnek. A keresőoptimalizáció technikai feltételei a webáruház átadásának napjától kezdve eleve adottak. A fontos jellemzőket automatikusan állítja elő a webáruház, amik azután tetszőlegesen, manuálisan is finomíthatók. A konkrét keresőoptimalizációs célok webáruházanként egyediek, ezzel kapcsolatban állunk a rendelkezésére.

Egyedi igényeit is meghallgatjuk
Amennyiben egyedi igénye, kérése van, olyan kiegészítőre van szüksége, melyre kész modulunk, kiegészítőnk még nincsen, mi akkor is meghallgatjuk és igyekszünk megoldást találni! Kéréseinek kivitelezésére vonatkozóan árajánlatot adunk!

Bérlés és megvásárlás is lehetséges
Webáruház csomagjaink bérelhetők, vagy meg is vásárolhatók. Bérlés esetén a kiegészítők díja a havi díjat nem emeli!

Nagykereskedőkkel összeköthető webáruházak
Számos nagykereskedő rendszerével integráltuk már webáruház motorunkat, egy webáruházba a több nagykereskedőtől párhuzamosan érkező termékpaletta árversenyeztetését is megoldottuk. Ha a nagykereskedő rendszere támogatja, akkor az automatizált készletfoglalást is elkészítjük.

Számlázó, készletkezelő, ügyviteli rendszerekkel is együttműködik a webáruház
Webáruházainkat több számlázó, készletkezelő és ügyviteli rendszerekkel integráltuk, és vállaljuk további külső rendszerekhez való integráció elkészítését is.