Nyomdai előkészités

+40740.765.100

Tanácsadás az árajánlatkéréstől kezdve

Már az árajánlatkérés során szívesen állunk rendelkezésére. Ha megküldi részünkre például a grafikát, tapasztalt munkatársunk segít a termékhez a megfelelő típusú, grammsúlyú papírt kiválasztani.

Riccelés

Az öntapadós anyagok (papír, vinyl) kivágásánál lehetőség van arra, hogy csak a matricát vágjuk át, de a hordozó anyagot (szilikonos papír) már nem. Így akár több matrica is egy íven maradhat.
Ezt a műveletet, ha egyenes vonalban vágunk akkor riccelésnek hívjuk. Ha egy szabálytalan formát vágunk így ki, akkor pedig formariccelésről beszélünk. Cégünk mindkét technikát alkalmazza.

Hasonló művelet a stancolás, mely általában ugyancsak szabálytalan alakú kivágást jelent, ilyenkor viszont az anyagot teljesen átvágjuk.

Tördelés

Igény szerint az átvett anyag tördelését is vállaljuk. Ebben az esetben beszedett szöveget és nyomdai minőségű fotókat várunk. Kérjük a megrendelőt, hogy elképzelését is mellékelje.

Nyomdai előkészítés, tanácsadás

Digitális próbanyomat digitális nyomtatáshoz

A teljes mennyiség legyártása előtt itt is hasznos lehet egy mintaív készítése, amely az első színhelyes nyomat a kiadványról. Ha ügyfelünk megrendeli a teljes mennyiséget, úgy a mintát ingyen gyártjuk. Amennyiben nem rendeli meg, abban az esetben kiszámlázzuk a mintanyomat árát.