Logó Tervezés

+40740.765.100

Egy tökéletes logó kitűnik a többi közül és a céged a figyelem központjába kerül, ahhoz hogy ezt minél egyszerűbben és maradéktalanul érhessük el ezért a tervezés megkezdése előt a Tervezési segédlet eszközünk kitöltésével pontos képet kapunk a megrendelőnktől az új logójára vonatkozó elképzeléseiről.LOGÓ ÁTALAKÍTÁS

A logó doktor professzionális és szakszerű vektorgrafikai újrarajzolást ajánl neked, minek a segítségével új életet lehethetsz a céged eme létfontosságú elemébe, így biztos lehetsz benne, hogy ez a létfontosságú eszköz pont olyan lesz, mint amilyennek lennie kell. A logódnak a céged értékeit kell képviselnie és megerősítenie, ha ezt nem teszi, akkor lépned kell! Egy amatőr, félig elkészített céges logó egészségtelen, amely megmérgezheti a rólad és vállalkozásodról gondosan kialakult képet, ezért életbevágóan fontos, hogy kire bízod a számodra oly nagy fontossággal bíró jelkép megtervezését. Mi segítünk, hogy elsők között is te lehess a legelső. Ha van már logód, de a jelenlegi formájában használhatatlan, akkor mi újrarajzolja és elkészítjük tökéletes minőségben, teljesen kidolgozott mesterműként, mindenféle formátumban, hogy a lehető legjobban használhasd fel. Mindezt anélkül, hogy felkelnél az íróasztalod mellől.

RASZTER – VEKTOR KONVERZIÓ

A logó doktor specialitása, hogy a szkennert, kézi vagy képi anyagból tökéletes minőségű vektoros grafikát állítson elő. Az újrarajzolt vektoros grafikából bármilyen formátumú és méretű kép állítható elő minőségromlás nélkül a későbbi tökéletes felhasználáshoz.
Az eljárással megszűnik minden pixelesedési (kockásodás), torzítási vagy minőségi probléma. Ezért ez vektorgrafikus képek használhatóak fel a legjobban nagy méretű nyomtatványok vagy plakátok készítéséhez. A két eljárás közti különbséget jól szemlélteti az alábbi ábra:.

A