Weboldal Tervezés

+40740.765.100

Egy Ldesign-es weboldal:

+ Ügyfélszerzés orientált tervezés
+ 1 Hónapos INGYENES Adminisztráció
+ INGYENES Betanitás
+ Felhasználóbarát felületek
+ Egyedi arculat, egyedi web design
+ Egyedi funkciók, egyedi kód
+ Marketing szövegírás
+ Beépül a marketingedbe
+ Full SEO & Meta kereső barátÜgyfélszerzés orientált tervezés

Miért válaszd a Ldesign-t?

Elkészítjük céged arculatát

Nem csak egy weboldalt csinálunk neked, hanem egy komplett márkaépítési csomagot is, amiben meghatározzuk a céged színeit, betűtípusát, valamint egy logót is. Igény esetén segítünk nyomdai téren is, így egységes és letisztult lesz céged kívülre sugárzott képe.

Egyedi modern, prémium design
Ha ki akarsz tűnni a tömegből weboldaladdal, felhívni látogatóid figyelmét és bizalmat építeni, akkor muszáj egy cégedhez illesztett, egyedi web designt használnunk. A Ldesign-nál olyan design módszereket dolgoztunk ki, amivel biztosítjuk, hogy weboldalad tényleg lenyűgözően nézzen ki.

Egyedi funkciók, egyedi menüpontok
Nincs olyan igény weboldaladdal kapcsolatban, amit nem tudunk kielégíteni. Menüpontjaidhoz egyedi elrendezést kérhetsz, valamint egyedi funkciókat építhetünk a weboldaladba, stabil és gyors kóddal.

Felhasználóbarát UX és UI design, házon belül
Lépésről lépésre építjük fel weboldalad vázát, navigációját, információ architektúráját és az ebből összeálló felület vizuális elrendezését, majd a felület designját egyedi arculatodhoz igazítjuk.

Beszéljünk ingyen új weboldalamról!
Gondoskodunk marketing hátteredről is
Célzott, megválogatott forgalmat irányítunk a weboldaladra Facebook és Google keresési hirdetéskampányokkal. A kampányt segítünk beépíteni üzleti folyamataidba, valamint elvégezzük a szükséges beállításokat hozzájuk.

Megírjuk weboldalad marketing szövegét
Gondoskodunk arról, hogy weboldalad szövege ténylegesen hasson a látogatókra, amellett hogy jobban megismerkednek cégeddel, meg is szeressék a termékedet, vagy szolgáltatásodat.

Te is könnyen szerkesztheted weboldaladat
Mivel WordPresst használunk a weboldalak elkészítéséhez, egyedi fejlesztéseinkhez létre tudunk hozni neked egyedi szerkesztő felületeket is, ezzel biztosítva azt, hogy még az összetettebb weboldalak szerkesztése is szinte gyerekjáték legyen.

Akár 3 hét alatt elkészülünk!
Csapatunk egy saját, próbára tett rendszert használ minden weboldal elkészítéséhez, így maximalizálva a hatékonyságunkat, hogy pénzt és értékes időt spóroljunk meg neked.