Decor

+40740.765.100

Esküvői dekoráció

Már izgatottan készülődsz a nagy napra? Keresed a tökéletes esküvői dekorációt? Nálunk mindent megtalálsz, amitől az esküvőtök életre szóló élmény lesz!

Minden ember egyedi és különleges. A legcsodálatosabb, amikor két ilyen “egyedi” férfi és nő egymásra talál és elhatározzák, hogy együtt mennek tovább. Ennek méltó megünneplésében nyújtunk személyre szabott segítséget a környezet díszítésével.

Szeretjük a színeset, a bátrat, a vintage-t, a tematikust, a modernt, a cukit, a kedveset és örömmel csináljuk a klasszikusat, az egyszerűt, a letisztultat, az elegánsat és a natúrt is.

Mind az anyagok, mind a színek kiválasztásában nyitottak vagyunk az újra, a szokatlanra. Az apró részletek különösen fontosak a számunkra, ezért szoktunk kis meglepetéssel is kedveskedni a pároknak. A cél, hogy minél szebbé, személyesebbé, és emlékezetesebbé tegyük a jegyespár legnagyobb ünnepét.

Esküvői dekoráció személyre szabva

Közeleg a nagy nap vagy egyszerűen szereted az esküvők világát? Időzz el oldalunkon, kapcsolódj ki és meríts ihletet, szerezz ötleteket az esküvői dekorációhoz!

eskuvohajon

Esküvői virágkötészettel és dekorációval több éve foglalkozunk. Tapasztalatból tudjuk, hogy az esküvői dekoráció a virággal karöltve önmagában még nem minden, akkor lesz igazán tökéletes, ha tükrözi az egyéniségeteket és illeszkedik a helyszín adottságaihoz is. A színvilág és a stílus nagyban befolyásolja az esküvő hangulatát, ezért fontosnak tartjuk, hogy az esküvő minden részletét és legkisebb mozzanatait tökéletesen kidolgozzuk.

Ezáltal harmonikus egységet alkossunk, hogy erre évek múltán is megelégedéssel és örömmel emlékezhessetek vissza. Éppen ezért a virágkompozíciókat és a dekorációt nem sablonszerűen készítjük, mindig arra törekszünk, hogy ez csak a tiétek legyen!

Esküvői dekoráció egyéni ízlés szerint

Tele vagyunk ötletekkel, amiket igazán a ti álmaitok keltenek életre! A legfontosabb dolog, hogy szívvel dolgozunk, mindig igyekszünk tökéletes munkát kiadni a kezünkből. Szeretjük a kis feladatokat is, de igazán a nagyokért rajongunk, mert akkor mozoghat szabadon a fantáziánk és akkor meríthetjük ki egészen a bennünk rejlő kreativitást. Ez felszabadít és boldoggá tesz bennünket! Szeretünk új dolgokat kitalálni, ötletelni, egyedit alkotni, amiből a meglepetés sem hiányozhat.

Esküvői dekoráció szolgáltatásaink

Célunk, hogy életetek egyik legszebb napját még szebbé tegyük, és az általatok megálmodott stílus és színvilág alapján részletekre is kiterjedően készítsük el az esküvői virágokat és a teljes esküvői dekorációt.

Szívesen veszünk részt a közös ötletelésben, tervezésben és akár a szervezéssel járó feladatokat is levesszük a vállatokról. A szolgáltatásaink elemeit akár külön-külön is megrendelhetitek, a legapróbb igényt is nagy örömmel valósítjuk meg.

balatoni eskuvo

Az esküvő teljes virágba borítását vállaljuk, és a dekorációt bármilyen helyszínen elkészítjük, legyen az akár étterem, sátor, rendezvényterem, szertartás helyszín (polgári és templomi) vagy szabadtéri esküvő, állófogadástól egészen a több száz fős lakodalomig. Abban az esetben, ha csak esküvői virágokat rendeltek tőlünk, akkor az esküvő napján a kívánt helyszínre szállítjuk az elkészített csokrokat.

– Helyszíni esküvői dekoráció: asztaldekorációk, háttér dekorációk, mennyezet dekorációk.

– Tanácsadás, ingyenes konzultáció párjaink számára, akár több alkalommal is.

– Tervezés, esküvői menetrend készítése.

– Átlátható árajánlat készítése alternatívákkal.

– Esküvői dekorációs kellékek bérbeadása: boldogságkapu, bevonuló szőnyeg, papír dekorációk, textíliák, szék- és asztal-szoknyák, többféle színű és anyagú székmasnik, asztali futók, lampionok, fényfüggöny, selyemvirág kompozíciók, gyertyatartók, mécses tartók, vázák….

– A választott dekorációhoz illő, kreatív köszönet ajándék.

– Hostess szolgáltatások biztosítása.

– Meghívó, ültetőkártya, menükártya, ülésrend tervezése, kivitelezése.

– Esküvői arculat tervezés, próbaasztal elkészítése.

szep eskuvoi csokor

A főbb szervezői és kivitelezői feladatok mellett munkánkat fotósok, tánctanár, cukrász, séf és hostessek is segítik. A célunk az, hogy ezt a fontos napot a lehető legemlékezetesebbé tegyük számotokra és az erre való készülődés feladatait is átvállaljuk egészen az első lépésektől a kivitelezésig, így ha igénylitek, a szervezői feladatokat is ellátjuk. Ennek megfelelően igyekeztünk praktikusan összeállítani az oldalunkat, hogy kedvetekre böngészhessetek.

Ha megtetszett hozzáállásunk, ötleteink vagy szolgáltatásaink, bátran lépjetek velünk kapcsolatba. Ha csak kérdeznétek, abban is partnerek vagyunk. Hívjatok, üzenjetek, keressetek vagy csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz!